ANTALYA / KEMER - Göynük Fen Lisesi

Haz

2017-2018 Mezunlarımızın mezuniyet töreni yapıldı.

Haz

Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Sezgi DOYGUN tarafından hazırlanan tiyatromuz büyük beğeni kazandı. Bu güzel gösteri için tüm öğrencilerimize ve özellikle Sezgi Hocamıza teşekkür ediyorz.

May

4 Mayıs 2018 tarihinde yapılan veli toplantımızdan görüntüler.

May

TÜBİTAK tarafından desteklenen 4006 Bilim Fuarları kapsamında gerçekleşen Bilim Fuarımız açılmıştır. 21 proje siz değerli misafirlerimizi bekliyor. Emeği geçen herkese teşekkürler. (Yeni resimler eklenecektir.)

Nis

2-3 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan bilim fuarımıza sizleri de bekleriz.

Nis

İlçemizde yapılan sportif turnuvalarda daha önce futsalda birinci olan okulumuz, Kızlar Voleybol İlçe 2.si ve Erkekler Basketbol İlçe 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi kutlar emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

2. Dönem okulmuzda yapılacak olan 1. yazılı tarihleri aşağıda sunulmuştuır.

Mrt

İlçemiz liseleri arasıda yapılan FUTSAL turnuvasında Okulumuz ilçe Birincisi olmuştur.

Mrt

18 MArt Çanakkale Zaferi´nin 103. Yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Etkinlikleri kapsamında tören düzenlendi.