Benim Psikodestek Arkadaşım

E-TWINNING PROJESI(BENİM PSİKODESTEK ARKADAŞIM)

Projede görevli Öğretmen ve Öğrenciler:

Reyhan Yanık

Alara Balaban

Selin Irmak Akat

Efekan Hezer

Yakup Eren Göksu

Ceyhun Kaan Kaya

Burak Kaya

08.04.2022 542

Türkiye'de yaşanan, ülke tarihinin en büyük yangını olarak tarihe geçen Antalya/ Manavgat orman yangınının bölge öğrencileri üzerindeki psikolojik etkilerini azaltarak; öğrencilerin stresi yönetebilmelerini, akranlarıyla destekleyici ilişkiler kurabilmelerini ve okul ortamına duydukları güveni arttırabilmelerini / geliştirebilmelerini amaçlayan bir proje planlanmıştır.
Sınıf ortamından başayarak öğrencilerin sosyal uyumunu artırmak ve öğrencileri yaşanan sorunlar sonrası yeniden yapılanma imkanını sağlamak amacıyla duygularını fark etmelerini ve ifade etmelerini desteklemek, kendilerine ve başkalarına olan güvenlerini geliştirmek, akranlarıyla sosyalleşebileckeleri ortamlar sağlamak amaçtır. Proje uygulama aşamasında Z kuşağının beklentilerine uygun olarak WEB2 araçları kullanılacak, proje çalışmalarında değerler eğitiminde yer alan konulara önem verilerek öğrenci merkezli bir proje gerçekleştirilecektir.

Projede görevli Öğretmen ve Öğrenciler:

Reyhan Yanık

Alara Balaban